Εταιρικό Προφίλ | enerkat.gr - enerkat
295
page-template-default,page,page-id-295,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Εταιρεία

Γενικά Στοιχεία

Η ENERKAT δραστηριοποιείται στο χώρο των Η/Μ –ενεργειακών- οπτικών εγκαταστάσεων από τα μέσα του 2004.

Η εξέλιξη της εταιρείας από τη στιγμή της σύστασής της έως και σήμερα είναι ανοδική. Η πορεία των έργων είναι αύξουσα, ο αριθμός των αναθέσεων μεγαλώνει ταχύτατα και η δραστηριοποίησή της εξαπλώνεται σε νέες γεωγραφικές περιοχές ανά την Ελλάδα. Διαθέτει εξοπλισμό και πληθώρα ειδικών τεχνολογιών για τις διάφορες εφαρμογές και διεκπεραιώνει με επιτυχία τα έργα που της ανατίθενται. Η χρήση ποιοτικών υλικών σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, το πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό, αλλά και τους αξιόπιστους συνεργάτες καθιστούν απόλυτα ικανή την εταιρεία να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών.

Κοινός στόχος και φιλοδοξία είναι η παροχή αξιόπιστων, δοκιμασμένων, σύγχρονων και οικονομικών προτάσεων και λύσεων προς κάθε υπηρεσία- προϊόν που προσφέρει η εταιρεία.

Η βαθιά γνώση τις αγοράς και οι μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους προμηθευτές, όσο και με τους πελάτες μας αποτελούν τις καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία.

Ανθρώπινο Δυναμικό – Εξοπλισμός

Ανθρώπινο δυναμικό: Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από διπλωματούχος μηχανικούς και πτυχιούχους τεχνολόγους μηχανικούς. Επίσης έχουμε εντάξει στο προσωπικό μας δυναμικό, εργοδηγούς ηλεκτρολόγους, τεχνίτες ηλεκτρολόγους, χειριστές διαφόρων μηχανημάτων οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι.

Εξοπλισμός: Τα οχήματα – εργαλεία που έχουμε στην κατοχή μας είναι τα εξής:

3

Φορτηγά MERCEDES, ΤΑ 2 ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ

2

Φορτωτές ΒΟΒ CAT S330, MUSTANG

1

Τσαπάκι BOB CAT 323

3

Οχήματα MITSUBISHI L200, L300

2

Οχήματα MERCEDES SPRINTER

1

NISSAN PICK UP

1

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΠΤΗΣ VERDINI DL10

1

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ C38GS DTL 0407

1

ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ FUJICURA

1

ΑΥΛΑΚΩΤΗΡΑΣ – ΤΡΟΧΟΣ SIMEX T600-100mm

1

HYDRAULIC CRUSHING PLANT

2

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΎΣΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ

Όραμα

Σκοπός της εταιρείας μας, είναι η εκτέλεση έργων που διακατέχονται από άρτια κατασκευή υψηλών προδιαγραφών και παραδίδονται εντός των συμφωνηθέντων χρόνων. Για την επίτευξη αυτού του στόχου το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς και ο εξοπλισμός μας είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας.